Victocor

עוגת שוקולד

מרכיבים לתבנית אינגליש קייק:

  • 4 ביצים
  • כף שמן
  • חצי גביע שמנת חמוצה 9%  (100 גרם)
  • רסק תפוחים ללא סוכר (100 גרם)
  • ממתיק מלאכותי: כף סוויטנגו/סטיביה (או יותר-לפי טעם)
  • 2 כפות קקאו דל שומן
  • חצי שקית אבקת אפיה
  • קמח (60 גרם)
  • 2 סקופים אבקת חלבון בטעם שוקולד
  • 10 גרם מטבעות שוקולד צ'יפס

אופן הכנה:

  1. לערבב את החומרים היבשים בקערה
  2. לערבב את החומרים הרטובים בקערה
  3. לערבב בין 2 הקערות עד קבלת תערובת אחידה
  4. לשמן תבנית אינגליש קייק בספריי שמן, לשפוך את הבלילה
  5.  להכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות ל25 דקות (לבדוק שהמזלג נכנס ויוצא יבש)

ערכים:

נחלק לעשר פרוסות- כל פרוסה: 130 קלוריות, 9 גרם פחמימה, 10 גרם חלבון, 6 גרם שומן

בתוכנית של טליה קפלן:  פרוסה= מנת פחמימה