מרכיבים לתבנית אינגליש קייק:
- 4 ביצים
- כף שמן
- חצי גביע שמנת חמוצה 9% (100 גרם)
- רסק תפוחים ללא סוכר (100 גרם)
- ממתיק מלאכותי: כף סוויטנגו/סטיביה (או יותר-לפי טעם)
- 2 כפות קקאו דל שומן
- חצי שקית אבקת אפיה
- קמח (60 גרם)
- 2 סקופים אבקת חלבון בטעם שוקולד
- 10 גרם מטבעות שוקולד צ'יפס
אופן הכנה:
- לערבב את החומרים היבשים בקערה
- לערבב את החומרים הרטובים בקערה
- לערבב בין 2 הקערות עד קבלת תערובת אחידה
- לשמן תבנית אינגליש קייק בספריי שמן, לשפוך את הבלילה
- להכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות ל25 דקות (לבדוק שהמזלג נכנס ויוצא יבש)
ערכים:
נחלק לעשר פרוסות- כל פרוסה: 130 קלוריות, 9 גרם פחמימה, 10 גרם חלבון, 6 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: פרוסה= מנת פחמימה