מרכיבים לתבנית עגולה 26*8 ס"מ:
- 2 קופסאות גבינה לבנה 5% (500 גרם)
- 2 חלמוני ביצה +4 חלבוני ביצה
- 2 סקופים של אבקת חלבון בטעם וניל
- ממתיק מלאכותי: כף סוויטנגו/סטיביה (או יותר-לפי טעם)
- כפית מיץ לימון סחוט
הכנה:
- להקציף 4 חלבוני ביצה עם סוכרזית עד קצב יציב
- להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב
- לשמן בספריי שמן את התבנית
- לשפוך את התערובת
- להכניס לתנור על 180 מעלות לחצי שעה
ערכים:
נחלק ל-8 פרוסות: כל פרוסה: 114 קלוריות, 3 גרם פחמימה, 15 גרם חלבון, 4.6 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: פרוסה= חצי מנת חלבון