מרכיבים ל-8 מאפינס:
- 100 גרם רסק תפוחים ללא סוכר
- תפוח עץ חתוך לקוביות (160 גרם)
- 2 סקופים אבקת חלבון בטעם וניל
- ביצה+2 חלבוני ביצה
- כף טחינה
- שקית אבקת אפיה
- כף קינמון
- ממתיק מלאכותי: כף סוויטנגו/סטיביה (או יותר-לפי טעם)
- ספריי שמן
הכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים יחד
- מעבירים לתבניות מאפינס ששומנו בספריי שמן
- מכניסים לתנור לרבע שעה על 170 מעלות
ערכים:
כל מאפינס: 62 קלוריות, 5.6 גרם פחמימה, 5.6 גרם חלבון, 1.8 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: 4 מאפינס= מנת פחמימה+ חצי מנת חלבון