Victocor

מאפינס תפוח

מרכיבים ל-8 מאפינס:

  • 100 גרם רסק תפוחים ללא סוכר
  • תפוח עץ חתוך לקוביות (160 גרם)
  • 2 סקופים אבקת חלבון בטעם וניל
  • ביצה+2 חלבוני ביצה
  • כף טחינה
  • שקית אבקת אפיה
  • כף קינמון
  • ממתיק מלאכותי: כף סוויטנגו/סטיביה (או יותר-לפי טעם)
  • ספריי שמן

הכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים יחד
  2. מעבירים לתבניות מאפינס ששומנו בספריי שמן
  3.  מכניסים לתנור לרבע שעה על 170 מעלות

ערכים:

כל מאפינס: 62 קלוריות, 5.6 גרם פחמימה, 5.6 גרם חלבון, 1.8 גרם שומן

בתוכנית של טליה קפלן:  4 מאפינס= מנת פחמימה+ חצי מנת חלבון