מרכיבים ל-20 לביבות:
- 2 ביצים
- גביע גבינה לבנה 5% שומן (250 גרם)
- כפית אבקת אפייה
- ממתיק: 2 כפות סוויטנגו/סטיביה (או יותר-לפי טעם)
- 4 כפות קמח (40 גרם)
- תרסיס שמן
אופן הכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים יחד
- מחממים ומשמנים מחבת על אש בינונית
- שופכים 2 כפות לצורת לביבה על המחבת
- מחכים עד שהלביבה השחימה מהצד השני והופכים
ערכים:
כל לביבה: 25 קלוריות, 1.5 גרם פחמימה, 3.5 גרם חלבון, 0.5 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: 5 לביבות= חצי מנת חלבון