Victocor

כרובית מוקרמת

מצרכים:

  • חצי ראש כרובית
  • פטריות – מי שאוהב
  •  תבלין פיצה- מי שאוהב
  • ספריי שמן
  •  2 פרוסות גבינה צהובה 15% שומן- חתוך לרצועות

הכנה:

  1. לחתוך את הכרוכית לפרוסות
  2. להניח את הכרובית על תבנית עם נייר אפייה, לשמן בספריי שמן
  3. להכניס לתנור לרבע שעה על חום של 180 מעלות
  4. כאשר הכרובית השחימה לפזר מעל רצועות גבינה צהובה +פטריות פרוסות +תבלין פיצה ולהכניס לעוד 6 דקות לתנור

ערכים:

162 קלוריות, 2 גרם פחמימה, 16 גרם חלבון, 10 גרם שומן

בתוכנית של טליה קפלן: חצי מנת חלבון