Victocor

קציצות בקר ברסק

מרכיבים ל-10 קציצות:

לקציצות:

  • 500 גרם בשר כתף בקר טחון
  • פרוסת לחם קל ללא החלק הקשה, מפוררת לפירורים
  • ביצה+ חלבון ביצה
  • חצי כפית מלח, מעט פלפל
  • ספריי שמן

לרוטב:

  • 3 כפות רסק עגבניות ללא סוכר (120 גרם)
  • כוס וחצי מים
  • תבלינים: כפית מלח, כף פפריקה מתוקה, כפית כורכום, חצי כפית פלפל

אופן הכנה:

1- קציצות: לערבב את כל המרכיבים יחד בקערה, לגלגל לצורת קציצות קטנות

2- נאפה את הקציצות בתנור רבע שעה על 180 מעלות

3- רוטב: נוסיף את רסק העגבניות, התבלינים והמים, נבשל עשר דקות עד רתיחה

4- נניח את הקציצות בתוך הרוטב ונבשל כ-שעה דקות על אש בינונית

ערכים :

נחלק ל-10 קציצות: כל קציצה: 90 קלוריות, 3.2 גרם פחמימה, 12.5 גרם חלבון, 3 גרם שומן

2 קציצות = מנת חלבון