מרכיבים ל-10 פנקייקים:
- 2 ביצים
- גביע יוגורט דנונה פרו 13 גרם חלבון 0% שומן (150 גרם)
- כפית אבקת אפייה
- ממתיק: 2 כפות סוויטנגו/סטיביה (או יותר-לפי טעם)
- 3 כפות קמח/שיבולת שועל טחונה למרקם קמח (30 גרם)
אופן הכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים יחד
- שופכים 2 כפות לצורת פנקייק על מחבת טפלון ששומנה
בתרסיס שמן, מחכים עד שהפנקייק השחים מהצד השני והופכים
ערכים:
כל פנקייק: 39 קלוריות, 2.7 גרם פחמימה, 3.6 גרם חלבון, 1.5 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: 5 פנקיקים= מנת חלבון (כף\20 גרם נוטלה= מנת פחמימה נוספת)