Victocor

עראיס

מצרכים ל-2 מנות:

  • 2 פיתות קלות חצויות
  • 100 גרם בשר כתף בקר או סינטה –טחון
  • 1 בצל קצוץ קטן
  • חופן קטן של עלי פטרוזיליה קצוצים
  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם

אופן הכנה:

 1- מכינים תערובת מהבשר: מערבבים את הבשר, הבצל והפטרוזיליה יחד

2- צולים את התערובת חצי בישול על מחבת עם קצת ספריי שמן

3- מכינים עראיס: ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת מהבשר

4- מרססים ספריי שמן על הפיתות

5- מכניסים את הפיתות לטוסטר לחיצה עד שהפיתות זהובות מבחוץ

אופציונלי : ממלאים את הפיתות הצלויות בסלט ירקות וטחינה

ערכים:

לכל מנה (פיתה שלמה): 211 קלוריות, 25 גרם פחמימה, 21 גרם חלבון, 3 גרם שומן

בתוכנית של טליה קפלן: מנת פחמימה + חצי מנת חלבון