מצרכים ל-2 מנות:
- 2 פיתות קלות חצויות
- 100 גרם בשר כתף בקר או סינטה –טחון
- 1 בצל קצוץ קטן
- חופן קטן של עלי פטרוזיליה קצוצים
- מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
אופן הכנה:
1- מכינים תערובת מהבשר: מערבבים את הבשר, הבצל והפטרוזיליה יחד
2- צולים את התערובת חצי בישול על מחבת עם קצת ספריי שמן
3- מכינים עראיס: ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת מהבשר
4- מרססים ספריי שמן על הפיתות
5- מכניסים את הפיתות לטוסטר לחיצה עד שהפיתות זהובות מבחוץ
אופציונלי : ממלאים את הפיתות הצלויות בסלט ירקות וטחינה
ערכים:
לכל מנה (פיתה שלמה): 211 קלוריות, 25 גרם פחמימה, 21 גרם חלבון, 3 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: מנת פחמימה + חצי מנת חלבון