מרכיבים ל4 מנות:
- 1 בצל, קצוץ דק
- 3 מקלות סלרי קצוצים
- 3 כפות רסק עגבניות (100 גרם)
- קופסת שימורים עגבניות קלופות חתוכות לקוביות (או 6 עגבניות טריות קלופות וחתוכות לקוביות)
- 5 כוסות מים חמים
- כפית שמן
- כף מלח, חצי כפית פלפל, כף פפריקה מתוקה, כפית סוכר, כפית אבקת מרק-אופציונלי
אופן ההכנה:
1- מטגנים בסיר כפית שמן עם הבצל והסלרי
2- מוסיפים את המים, העגבניות, הרסק עגבניות והתבלינים
3- מבשלים כ- חצי שעה על אש בינונית
4- ניתן לקשט בעלה בזיליקום
ערכים :
נחלק ל-4 מנות: כל מנה: 52 קלוריות, 12 גרם פחמימה, 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: חינם