Victocor

מרק בצל

מרכיבים ל-5 קערות מרק:

  • 6 בצלים בינוניים גדולים פרוסים
  • כף חמאה (15 גרם)\כף שמן
  • 1 כף שיבולת שועל
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 6 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1-מחממים סיר לאש נמוכה עם חמאה והבצלים

2-נותנים לבצלים להתרכך במשך כרבע שעה- כל כמה דק יש לערבב

3-מוסיפים את שיבולת השועל, אבקת המרק והמים- מבשלים 20 דקות

4-טוחנים את המרק עם מעבד מזון/ בלנדר ידני ומבשלים כ-5 דקות נוספות

ערכים :

נחלק ל-5 מנות: כל מנה: 66 קלוריות, 11 גרם פחמימה, 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן

בתוכנית של טליה קפלן: חינם