מרכיבים ל-5 קערות מרק:
- 6 בצלים בינוניים גדולים פרוסים
- כף חמאה (15 גרם)\כף שמן
- 1 כף שיבולת שועל
- 2 כפות אבקת מרק בצל
- 6 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
1-מחממים סיר לאש נמוכה עם חמאה והבצלים
2-נותנים לבצלים להתרכך במשך כרבע שעה- כל כמה דק יש לערבב
3-מוסיפים את שיבולת השועל, אבקת המרק והמים- מבשלים 20 דקות
4-טוחנים את המרק עם מעבד מזון/ בלנדר ידני ומבשלים כ-5 דקות נוספות
ערכים :
נחלק ל-5 מנות: כל מנה: 66 קלוריות, 11 גרם פחמימה, 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: חינם