מצרכים:
- חצי ראש כרובית
- פטריות – מי שאוהב
- תבלין פיצה- מי שאוהב
- ספריי שמן
- 2 פרוסות גבינה צהובה 15% שומן- חתוך לרצועות
הכנה:
- לחתוך את הכרוכית לפרוסות
- להניח את הכרובית על תבנית עם נייר אפייה, לשמן בספריי שמן
- להכניס לתנור לרבע שעה על חום של 180 מעלות
- כאשר הכרובית השחימה לפזר מעל רצועות גבינה צהובה +פטריות פרוסות +תבלין פיצה ולהכניס לעוד 6 דקות לתנור
ערכים:
162 קלוריות, 2 גרם פחמימה, 16 גרם חלבון, 10 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: חצי מנת חלבון