מרכיבים ל10 שניצלנים:
- חצי קילו חזה עוף פרוס, לפני בישול
- ביצה+חלבון ביצה
- 100 גרם פירורי לחם
- כף שומשום
- תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה- לפי טעם
- ספריי שמן
אופן הכנה:
- מערבבים את הביצה והחלבון ביצה יחד
- טובלים את החזה עוף בביצה המעורבבת
- מערבבים את הפירורי לחם עם השומשום והתבלינים
- טובלים את החזה עוף בתערובת פירורי הלחם
- מניחים על תבנית עם נייר אפייה
- מרססים מעל בספריי שמן
- מכניסים לתנור ל20 דקות על 170 מעלות
ניתן לאכול עם קטשופ לייט ומיונז לייט
ערכים:
נחלק ל-10 שניצלים: כל שניצל: 101 קלוריות, 8 גרם פחמימה, 14 גרם חלבון, 1.5 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: שניצל= חצי מנת חלבון