מצרכים למנה:
- 2 גבעולי כרישה קצוצים
- בצל קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 כוסות עלי תרד/מנגולד ללא גבעול- שטופים וקצוצים
- 125 מ"ל שמנת צמחית לבישול 5% שומן (חצי מיכל)
- 2 ביצים
- מלח, פלפל, אגוז מוסקט
- 2 כפות מים
אופן הכנה:
- מחממים מחבת רחבה על אש בינונית-קטנה ומאדים ב2 כפות מים בצל+ שום+ כרישה עד השחמה קלה
- מוסיפים את העלים+ את השמנת לבישול
- מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט
- מבשלים עד שהעלים רכים
- שוברים 2 ביצים, מכסים וממשיכים לבשל מספר דקות לפי מידת העשייה שאוהבים
- ניתן לאכול עם לחם קל/חלה קלה
ערכים:
250 קלוריות, 8 גרם פחמימה, 18 גרם חלבון, 16 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: חצי מנת חלבון+ מנת שומן