Victocor

שניצל אפוי

מרכיבים ל10 שניצלנים:

  • חצי קילו חזה עוף פרוס, לפני בישול
  • ביצה+חלבון ביצה
  • 100 גרם פירורי לחם
  • כף שומשום
  • תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה- לפי טעם
  • ספריי שמן

אופן הכנה:

  1. מערבבים את הביצה והחלבון ביצה יחד
  2. טובלים את החזה עוף בביצה המעורבבת
  3. מערבבים את הפירורי לחם עם השומשום והתבלינים
  4. טובלים את החזה עוף בתערובת פירורי הלחם
  5. מניחים על תבנית עם נייר אפייה
  6. מרססים מעל בספריי שמן
  7. מכניסים לתנור ל20 דקות על 170 מעלות

ניתן לאכול עם קטשופ לייט ומיונז לייט

ערכים:

נחלק ל-10 שניצלים: כל שניצל: 101 קלוריות, 8 גרם פחמימה, 14 גרם חלבון, 1.5 גרם שומן

בתוכנית של טליה קפלן: שניצל= חצי מנת חלבון