Victocor

שיפודי חזה עוף

מרכיבים למנה:

  • 150 גרם חזה עוף חתוך לקוביות, לפני בישול
  • רבע כוס מים
  • תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה- לפי טעם
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • גמבה אדומה וכתומה חתוכה לקוביות

אופן הכנה:

1- מערבבים בקערה את המים, הצ'ילי והתבלינים

2- שופכים את התערובת על קוביות החזה עוף- מערבבים היטב, משרים לחצי שעה

3- מסדרים על שיפוד בסדר הבא: קוביית חזה עוף, קוביית גמבה אדומה, קוביית חזה עוף, קוביית גמבה כתומה, קוביית חזה עוף. חוזרים על הפעולה שוב עד שהשיפוד מתמלא

4- מניחים על תבנית עם נייר אפייה

5- מכניסים לתנור לעשרים דקות על 180 מעלות

ערכים:

196 קלוריות, 7 גרם פחמימה, 33 גרם חלבון, 4 גרם שומן

 בתוכנית של טליה קפלן: מנת חלבון