מרכיבים למנה:
- 150 גרם חזה עוף חתוך לקוביות, לפני בישול
- רבע כוס מים
- תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה- לפי טעם
- 2 כפות צ'ילי מתוק
- גמבה אדומה וכתומה חתוכה לקוביות
אופן הכנה:
1- מערבבים בקערה את המים, הצ'ילי והתבלינים
2- שופכים את התערובת על קוביות החזה עוף- מערבבים היטב, משרים לחצי שעה
3- מסדרים על שיפוד בסדר הבא: קוביית חזה עוף, קוביית גמבה אדומה, קוביית חזה עוף, קוביית גמבה כתומה, קוביית חזה עוף. חוזרים על הפעולה שוב עד שהשיפוד מתמלא
4- מניחים על תבנית עם נייר אפייה
5- מכניסים לתנור לעשרים דקות על 180 מעלות
ערכים:
196 קלוריות, 7 גרם פחמימה, 33 גרם חלבון, 4 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: מנת חלבון