מרכיבים:
- ביצה שלמה+ חלבון ביצה
- חצי כוס חלב 1% (100 מ"ל)
- סקופ אבקת חלבון בטעם שאוהבים
- כפית אבקת אפייה
- כף גבינה לבנה
- ממתיק מלאכותי: כף סוויטנגו/סטיביה (או יותר-לפי טעם)
- ספריי שמן
- אופציונלי: להוסיף כף שוקולד צ'יפס לבלילה (20 גרם) (תוספת 100 קלוריות לערך שרשום)
הכנה:
- לערבב את כל המרכיבים יחד.
- לשפוך בצורת עיגולים על מחבת טפלון ששומנה מראש בספריי שמן/ או למכשיר להכנת וופל בלגי ששומן מראש בספריי שמן.
- להפוך צד.
ערכים:
250 קלוריות, 6 גרם פחמימה, 40 גרם חלבון, 7 גרם שומן.
בתוכנית של טליה קפלן: מנת חלבון.