מרכיבים:
- עליי בייבי
- בצל לבן חתוך לרצועות
- סלסלת פטריות חתוכות
- כף סילאן
- כפית שמן
- חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל
- כפית שומשום קלוי
אופן ההכנה:
1- נקפיץ את הבצל על מחבת עם כפית שמן
2- כשהבצל הזהיב נוסיף את הפטריות החתוכות ונקפיץ יחד
3- כשהפטריות התרככו נוסיף כף סילאן ונקפיץ
4- נפזר את עליי הבייבי בקערה
5- נתבל במלח ופלפל
6- נפזר מעל הירקות החתוכים את הבצל עם הפטריות החמות
7- נפזר מעל הפטריות כפית שומשום קלוי
ערכים:
134 קלוריות, 10 גרם פחמימה, 1 גרם חלבון, 10 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: חצי מנת פחמימה+ חצי מנת שומן