מרכיבים ל-5 קערות מרק:
- בצל קצוץ לקוביות
- מקל סלרי קצוץ
- 2 גזרים קצוצים
- 2 שיני שום קצוצים
- 2 קישואים קצוצים לקוביות
- 400 גרם דלעת ללא קליפה
- כוס עשבי תיבול קצוצים לפי טעם: שמיר/כוסברה/פטרוזיליה
- תבלינים: כפית מלח, 2 כפות אבקת מרק
- 6 כוסות מים
אופן ההכנה:
- מאדים את הבצל והשום בסיר עם 2 כפות מים
- מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים
- מכסים במים
- מבשלים במשך כ- 45 דקות על להבה בינונית
ערכים :
נחלק ל-5 מנות: כל מנה: 28 קלוריות, 6 גרם פחמימה, 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: חינם