מרכיבים:
- ביצה
- כף גבינה 5%
- קופסת טונה במים סחוטה מנוזלים
- פרוסת גבינה צהובה 9%
אופן הכנה:
- מערבבים היטב את כל המרכיבים יחד בקערה, מלבד הגבינה צהובה
- מניחים נייר אפייה בתוך הטוסטר, מרססים את הנייר אפייה בספריי שמן
- משטחים את התערובת על הנייר אפייה, סוגרים את הטוסטר ל5 דקות
- פותחים את הטוסטר, חותכים את ה"פרוסה" שהתקבלה באמצע כך שמתקבלות 2 פרוסות, מניחים בין שתיהן פרוסת גבינה צהובה
- סוגרים את הטוסטר לעוד 5 דקות
ערכים:
265 קלוריות, 1 גרם פחמימה, 45 גרם חלבון, 9 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: מנת חלבון