מצרכים ל6 יחידות=מנה:
- חציל מוארך
- 100 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת דק
- 50 גרם גבינת ריקוטה 5%
- ספריי שמן
אופן הכנה:
- פורסים את החציל לאורכו לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר
- מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה, מניחים את החצילים, מרססים בספריי שמן
- אופים את החצילים בתנור על חום של 180 מעלות ל-20 דקות
- להכנת המילוי ערבבו בקערה קטנה את 2 הגבינות
- הניחו פרוסת חציל על משטח עבודה, ובמרחק של 2-3 ס"מ מקצה החציל הניחו עליו 2 כפות מהמילוי. גלגלו את החציל לרול והניחו אותו על החלק המגולגל כדי שיתהדק ולא ייפתח
ערכים:
180 קלוריות, 7 גרם פחמימה, 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן
בתוכנית של טליה קפלן: חצי מנת חלבון