Victocor

חציל במילוי גבינות

מצרכים ל6 יחידות=מנה:

  • חציל מוארך
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת דק
  • 50 גרם גבינת ריקוטה 5%
  • ספריי שמן

אופן הכנה:

  • פורסים את החציל לאורכו לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר
  • מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה, מניחים את החצילים, מרססים בספריי שמן
  • אופים את החצילים בתנור על חום של 180 מעלות ל-20 דקות
  • להכנת המילוי ערבבו בקערה קטנה את 2 הגבינות
  • הניחו פרוסת חציל על משטח עבודה, ובמרחק של 2-3 ס"מ מקצה החציל הניחו עליו 2 כפות מהמילוי. גלגלו את החציל לרול והניחו אותו על החלק המגולגל כדי שיתהדק ולא ייפתח

ערכים:

180 קלוריות, 7 גרם פחמימה, 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן

בתוכנית של טליה קפלן: חצי מנת חלבון